De praktijk


Animal in motion is een holistische praktijk waarbij osteopathie en IMT centraal staan. Door naar het lichaam is zijn totaliteit te kijken en een probleem vanuit meerdere invalshoeken aan te pakken, kan een probleem bij de wortel aangepakt worden. Door oorzaak-gericht in plaats van symptoomgericht te werken, trachten we het zelfgenezend vermogen van het lichaam de activeren, waardoor het dier een goede weerstand krijgt: hij kan tegen een stootje.

Een symptoom is meestal een boodschap van het lichaam dat er 'iets' niet in de haak is. Door de herkomst van dit symptoom te bepalen, kunnen we de oorzaak van het ziek zijn opsporen en deze behandelen. Door de balans op zowel het fysieke, emotionele als energetische vlak te behouden (preventief), te herstellen (curatief) of te onderhouden/optimaliseren (curatief) hebben we een groot effect op de kwaliteit van het leven.

Animal in motion werkt samen met diverse specialisten, zowel binnen het centrum O'Lijf als daarbuiten. Door deze intensieve samenwerking kunnen we voor vrijwel alle dieren een totaalpakket aan natuurlijke diergezondheidszorg aanbieden. Daarnaast is het ook mogeijk een afspraak te maken voor uzelf om doorgemeten en behandeld te worden.

De praktijk is gevestigd in Zuilichem, een klein dorp vlakbij Zaltbommel, en is goed bereikbaar via de A2, A15 en A27. Op deze locatie kunt u terecht met uw huisdier.


U kunt bij ons terecht voor vele soorten klachten, van rugprobleem tot kreupelheid, huid- en vachtproblemen, hormonale problemen of gedragsproblematiek. Daarnaast wordt er ook veel aandacht aan preventieve gezondheidszorg besteed: van periodieke (sport)keuring tot de 'apk' voor het oudere dier. Ook voeding, aanwezigheid van parasieten en andere omgevingsfactoren worden indien nodig bekeken.

Klik hier om een afspraak te maken.